torsdag 16 oktober 2008

Kort rapport

Mette, du är inte ensam om att vilja höra mer. Kruxet är att det finns så lite att berätta. Det här har ju aldrig varit avsett som en hälsorapport, utan en mycket subjektiv berättelse om vådan att behöva anlita sjukvården. Från början en handskriven tänkebok som så många ville läsa att jag till slut förde över det mesta av materialet hit.
Nu när jag klarar mig på egen hand är livet tämligen enahanda och att föra någon slags journal över dropp och det allmänna dagsläget är inte aktuellt.
Möjligtvis kommer något att hända om ett par månader och i så fall återkommer jag.

5 kommentarer:

Monika Åslund sa...

Hej,
Kul att hitta dig här! Vet inte om du minns men vi har träffats några gånger. Första gången när du och Christer talade om svåra odiagnostiserade sjukdomar och sen när du bodde så länge på patienthotellet. Det senaste jag hörde var att du fick komplikationer när din port byttes. Hoppas att det har ordnat sig nu och att porten fungerar. Det verkar som du fortfarande får klara av mycket, för mycket själv. Önskar att du fick hjälp. Har läst allt du skrivit och skulle gärna höra dig berätta om alla svårigheter igen. Du berättar så bra och vi kan lära oss mycket av dig. Att något kanske händer snart låter bra jag håller tummarna!
Monika Åslund

em sa...

Visst minns jag dig Monika!Välkommen!
Jo tack,porten fungerar bra, fast det var en jobbig månad innan allt återgick till det normala.
Återkommer om jag har några goda nyheter framöver.
Margaretha

Anonym sa...

Men vi vill ju veta hur du har det!!!!!!
kram från Mette

Anne sa...

Hej!
Här kommer en hälsning till från en som du träffade på patienthotellet. Vi brukade dricka te tillsammans i ditt rum varje eftermiddag. Du hjälpte mig jätte mycket den veckan jag var där så jag vill tacka för allt du gjorde!
Anne

em sa...

Anne,
Så roligt att du hittat hit! Jag har tänkt på dig och undrat hur det gick se'n. Skriv och berätta, min e-postadress finns överst till höger på bloggen (över det svart vita fotot).
kram,
Margaretha